'Architectuur in Dordrecht 1830-1950' nieuw boekje in de serie Verhalen van Dordrecht

02 mei 2018
'Architectuur in Dordrecht 1830-1950' nieuw boekje in de serie Verhalen van Dordrecht

DORDRECHT - Op 16 mei aanstaande verschijnt er weer een nieuwe boekje in de serie Verhalen van Dordrecht, met de titel “Architectuur in Dordrecht 1830-1950”, en geschreven door Elisabeth van Heiningen.

In het boekje maakt u kennis met een aantal Dordtse architecten die in deze periode in Dordrecht gebouwd hebben – gebouwen die ook nu nog in de stad te zien zijn. Elisabeth van Heiningen voert u met behulp van een plattegrond langs een aantal van hun panden.

Zeven architecten komen aan bod: G.N. Itz, H.W. Veth, vader en zoon J.N. en H.A. Reus, B. van Bilderbeek, A. Ek en C.J.J. Tenenti. Naast hun levensloop en beschrijvingen van hun ‘producten’ bevat het boekje veel afbeeldingen en foto’s.

Op 16 mei a.s. in de verkoop tegen de traditionele prijs van € 3,75!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.