Conferentie 'Samen Zijn Wij School' over ouderbetrokkenheid in het voortgezet onderwijs

28 november 2018 door Hennie van der Zouw
Conferentie 'Samen Zijn Wij School' over ouderbetrokkenheid in het voortgezet onderwijs

DORDRECHT - Op dinsdag 27 november 2018 vond de conferentie 'Samen Zijn Wij School' plaats, over ouderbetrokkenheid in het voortgezet onderwijs, voor ouders, leerlingen en onderwijsprofessionals. De conferentie werd gehouden in de theaterzaal van het Stedelijk Dalton Lyceum en was van 14.30 uur tot 21.30 uur.

Het middagprogramma bestond uit boeiende gesprekken met ouders, leerlingen, docenten en andere professionals. Dit alles onder het toeziend oog van dagvoorzitter Abdelkader Benali. Tijdens het avondprogramma waren er workshops te volgen die dieper ingingen op diverse aspecten van ouderbetrokkenheid.

De dagvoorzitter, auteur Abdelkader Benali leidde u langs allerlei onderdelen. Er werd een gevarieerd programma geboden met interviewfilmpjes, gesprekken met ouders, jongeren en professionals, Peter de Vries van CPS en Steven Pont (psycholoog en tv-maker), zeven workshops, een lopend buffet en allerlei infotafels.     


Foto 2: Genodigden –ouders –onderwijs personeel


Foto 3: Abdelkader Benali met een van de sprekers


Foto 4: Abdelkader Benali met reactie vanuit de zaal


Foto 5:  Spreker Peter de Vries


Foto 6: Abdelkader Benali met ouders in gesprek.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.