Atruhm start nieuwe opleiding in Dordrecht

28 november 2018 door Chris Moorman
Atruhm start nieuwe opleiding in Dordrecht

DORDRECHT Mayke de Graaf-Wijdicks gaat in februari van start met haar opleidingen in haar instituut Atruhm.

De opleiding ondersteunt mensen om in de huidige maatschappij een stabieler evenwicht te vinden.. Het doel is je te helpen bij de ontwikkeling van je bewustzijn en geeft je daarmee meer basis en zekerheid.

Mayke de Graaf is geen onbekende op het gebied van ontwikkeling en spiritualiteit. Zij schreef meerdere boeken rondom het maya bewustzijn en mocht zelfs één van haar boeken aanbieden aan konigin Maxima in de grote kerk in Dordrecht.

Naast vele lezingen die zij heeft gegeven door het hele land is het nu tijd voor de opleiding waar vaak naar gevraagd wordt laat Mayke weten. Er zijn veel mensen die twijfelen aan hun eigen kunnen. Dat gevoel van angst of hulpeloosheid wat men niet de baas kan is waar we mee aan de slag gaan in inde opleiding.

Naast de boeken die Mayke heeft geschreven heeft zij zelf ook genoeg meegemaakt wat bijzonder is te noemen. En tevens een mooi voorbeeld is van vertrouwen houden in het vinden en ontvangen van oplossingen. Mayke heeft jarenlang een nier probleem gehad en is nu geholpen door een donornier van haar geadopteerde dochter.

Een verhaal wat ze zelf zal vertellen naast de vele andere voorbeelden die er zijn in de onderwerpen die in de tien lessen voorbij komen. Elke les wordt afgesloten met een meditatie zodat een ieder fris naar huis gaat. In de opleiding staan praktische oefeningen en spirituele healing centraal.

Wie in contact wil komen met Mayke kan dat doen via facebook of instagram of via athrum.wordpres.com of gewoon bellen 0786211559 of 0624276585. Het lespakket kost 200 euro voor tien lessen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.