Herenkledingwinkel YAB for MEN opent in de Vriesestraat

29 november 2018
Herenkledingwinkel YAB for MEN opent in de Vriesestraat

DORDRECHT - Vanaf 8 december is de Vriesestraat weer een winkel rijker. Op die dag opent YAB for MEN op nummer 79. De kledingzaak brengt kleding met een stoer tintje voor mannen. Ze heeft kleding onder andere van de merken ZUMO, Sinners en Milestone. Je kan er terecht voor broeken, shorts, sweaters, truien, polo’s en jassen.

Op de Vriesestraat 32 is overigens de YAB fashion store gevestigd. Hier zijn ook dameskleding en assessoires als oorbellen, zonnebrillen, tassen en schoenen te vinden. YAB staat voor You Are Beautifull.

De openingstijden van YAB for MEN zijn:
Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17.30
Woensdag: 10:00 - 17.30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17.30
Zaterdag: 10:00 - 17.30
Zondag: Gesloten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.