Kantoorpand Spuiboulevard 100 ingrijpend verbouwd tot appartementen

30 november 2018 door Hennie van der Zouw
Kantoorpand Spuiboulevard 100 ingrijpend verbouwd tot appartementen

DORDRECHT - Donderdag 29 november om 18.00 uur was de opening Spuiboulevard 100.

In het gebied tussen Spuiboulevard en spoor gaat de komende jaren veel veranderen. Belangrijk onderdeel van de ontwikkelingsvisie is de transformatie van kantoren naar woningen. Nera Vastgoed heeft het kantoorpand Spuiboulevard 100 ingrijpend verbouwd tot appartementen.

Wethouder Piet Sleeking bracht tijdens de officiële opening een toast uit.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.