Commissaris van de Koning Jaap Smit op bezoek in Dordrecht

07 december 2018 door Hennie van der Zouw
Commissaris van de Koning Jaap Smit op bezoek in Dordrecht

DORDRECHT - Donderdag 6 december bracht Jaap Smit, Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland een werkbezoek aan Dordrecht. Tijdens dit bezoek sprak hij met collegeleden, fractievoorzitters van raadsfracties en diverse partners uit de stad.

Tijdens het bezoek van de Commissaris van de Koning aan Dordrecht in het onderwijsmuseum ging hij in overleg met met de fractieleiders van diverse politieken partijen, maar ook met een aantal personen uit de samenleving, waaronder Hans Berrevoets.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.