Oranjelaan: Geen werk in uitvoering meer maar oplevering

11 december 2018 door Hennie van der Zouw
Oranjelaan: Geen werk in uitvoering meer maar oplevering

DORDRECHT - Er was gisteren, maandag 10 december in Dordrecht een heugelijk feit te vieren. De noordoostelijke stadsentree was helemaal klaar. Vanaf de N3 tot bijna bij het station zijn de straten opgeknapt en heeft er een metamorfose plaatsgevonden.

Om hier met elkaar bij stil te staan was er een feestelijke bijeenkomst op deze maandag tussen 17.00 en 18.00 uur op het Sumatraplein. De wethouders met Bereikbaarheid en Openbare ruimte in hun portefeuille hieven een glaasje Oranjebitter en spraken wat woorden tot de aanwezigen.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.