Eerste boom met Tijdcapsule aan de Museumstraat geplant

12 december 2018 door Hennie van der Zouw
Eerste boom met Tijdcapsule aan de Museumstraat geplant

DORDRECHT - Woensdag 12 december, voor sommige mensen heel vroeg, om 09.00 uur werd de eerste boom geplant aan de Museumstraat.

Het afgelopen jaar hebben de Museumstraat, de Nieuwstraat en het Augustijnenkamp een nieuwe inrichting gekregen: bestrating met natuursteen, meer ruimte voor voetgangers en minder parkeerplaatsen. Als slotstuk komen er nu nieuwe bomen.

De wethouders Marco Stam en Piet Sleeking planten deze ochtend de eerste boom in de Museumstraat.Op de foto hierboven wordt de Tijdcapsule in de aarde geplaatst.Bron foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.