25e editie b2b-krant uitgereikt aan wethouder Marco Stam

12 december 2018 door Hennie van der Zouw
25e editie b2b-krant uitgereikt aan wethouder Marco Stam

DORDRECHT - Dinsdag 11 december rond 16.00 uur vond de uitreiking van de 25e b2b-krant plaats.

B2B Mediagroep verspreidt sinds december 2016 de maandelijkse b2b-krant in de Drechtsteden. De redactie reikte de 25e editie van deze krant uit aan wethouder Marco Stam, dit gebeurde bij cateringservice Dik voor Elkaar aan de Van het Hoffstraat 10 in Dordrecht.

B2B staat voor 'Business to Business.'Foto hierboven: Tony Bruys van B2B Mediagroep overhandigd de jubileumkrant aan wethouder M.Stam.

Foto hierboven:Kees Ties leest eigen column voor uit jubileum krant.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.