Hartverwarmende kerstdiners bij Resto VanHarte

10 december 2017
Hartverwarmende kerstdiners bij Resto VanHarte

DORDRECHT - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert ook dit jaar weer  hartverwarmende kerstdiners in Dordrecht. De diners vinden in de maand december plaats op twee plekken: op woensdag 20 december in Het Sterrenwiel op Dalmeijerplein 80 en op vrijdag 22 december in Het Polderwiel op Dudok-Erf 58. Met kerst pakt Resto VanHarte altijd extra uit. Het wordt dan ook  bijzonder feestelijke diners: heerlijk eten, mooi gedekte tafels, kerstbomen en sfeervolle muziek. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan.

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke kerstdiners. In Het Sterrenwiel is de inloop vanaf 18.00 uur. In Het Polderwiel start het programma om 17.30 uur. Kosten voor het diner zijn tien euro per persoon. Reserveren voor de verschillende locaties kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Meld je dus aan en eet gezellig mee

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.