Inbraak bij Aletta Jacobs-erf

17 december 2018
Inbraak bij Aletta Jacobs-erf

DORDRECHT - In de avond of nacht van 15 op 16 december heeft er een inbraak plaatsgevonden aan het Aletta Jacobs-erf. Gezien de omvang van deze inbraak, moet men gedurende een langere periode hiermee bezig zijn geweest volgens de politie. Zij zoekt getuigen hiervan.

Heeft u in deze period‬e iets opvallends of verdachts gezien in deze wijk of het eerdergenoemde erf, dan kunt u dit melden bij politie Dordrecht. Dit kunt u doen via 0900-8844. Als referentie kunt u dan het volgende nummer doorgeven: BVH2018374745.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.