Kerstlichtjesoptocht door Krispijn was druk en gezellig

20 december 2018
Kerstlichtjesoptocht door Krispijn was druk en gezellig

DORDRECHT - Volop kinderen en ouders liepen dinsdagavond 18 december mee met de lichtjesoptocht door Krispijn. Begeleid door de swingende kerstband Rolling Rones, ging de stoet langs bij diverse organisaties in de wijk. Met de lampionnen en ballonnen was het een mooi gezicht.

Om 18.00 uur begon de stoet bij wijkcentrum De Koloriet. Er werd gestopt bij De Fontein, waar gezongen werd. Bij ontmoetingscentrum De Buitenwacht stond soep klaar en was er een toneelvoorstelling. De Julianakerk was opengesteld voor de stoet voor een drankje en gezang. Ook bij ontmoetingscentrum De Prinsemarij  was een versnapering voor de deelnemers. De tocht eindigde bij de Stadsboerderij Weizigt. Hier waren knapperende vuurtjes, warme chocolademelk, kerstliedjes en een levende Kerststal
De optocht werd georganiseerd door de Stichting Activiteiten Krispijn en MEE Buurtwerk.

Lichtjesparade  Bieshof
Er zijn verschillende lichtjesoptochten in Dordrecht. Op 22 december 2018 organiseert winkelcentrum Bieshof voor het eerst een Lichtjesparade.  Deze begint om 18.30 uur met een verlichte trein, een arreslee met de kerstman en heel veel karakters van bekende tv helden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.