Zorgorganisatie Pameijer organiseert kerstdiner voor buurtbewoners Krispijn

20 december 2018 door Hennie van der Zouw
Zorgorganisatie Pameijer organiseert kerstdiner voor buurtbewoners Krispijn

DORDRECHT - Woensdagavond 19 december organiseerde zorgorganisatie Pameijer een kerstdiner in Krispijn. In samenwerking met de Buitenwacht werden circa 70 buurtbewoners getrakteerd op een heerlijke maaltijd en een bingo met mooie prijzen.

Na afloop kregen alle aanwezigen een kerstpakket mee, gesponsord door o.a. de DIRK op de Brouwersdijk, de Makro, café Sebes en diverse scholen en buurtgenoten.

Astrid Dobbinga: ‘als zorgorganisatie draagt Pameijer graag bij aan het onderlinge contact en de verbinding in de wijk. Deze gezellige avond was een prachtige afsluiting van een succesvol jaar waarin Pameijer steeds meer Dordtenaren heeft kunnen ondersteunen. Ook in 2019 staan we klaar voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken’.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.