DeetosSnel kan opnieuw lang mee met topfavoriet

24 december 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Het zit er op! De laatste speelronde van 2018 is een feit en het was er één om van te smullen.

Fortuna en DeetosSnel maakten er een spannende wedstrijd van, lang ging het gelijk op in Delft. DeetosSnel had al eerder bewezen het de topploegen moeilijk te kunnen maken en ook Fortuna moest er aan geloven. Na de 18-18 van topscorer Nik van der Steen werd er bijna tien minuten niet gescoord en leek het duel af te stevenen op een gelijkspel. Uiteindelijk was het diezelfde Van der Steen die 'zijn' Fortuna aan de overwinning holp.

In Nijeveen ging DOS'46 furieus van start tegen DVO. Een duel waar er voor beide ploegen alles aan gelegen was om te winnen. Niet alleen aanvallend stond de ploeg uit Nijeveen goed te spelen, ook verdedigend had men de tegenstander in de tang, waardoor DVO pas na ruim 10 minuten spelen voor het eerst tot scoren kwam. Met name Harjan Visscher was ouderwets op dreef, ondanks een vermeende enkelblessure. In de tweede helft kwam DVO terug in de wedstrijd maar de ploeg van Pascal Zegwaard liet de Bennekommers nooit dichterbij komen dan vier punten en sloot de laatste wedstrijd van 2018 winnend af.