Gratis top 2000 concert zaterdag in poppodium Bibelot Dordrecht

27 december 2018
Gratis top 2000 concert zaterdag in poppodium Bibelot Dordrecht

DORDRECHT - Een gratis TOP 2000 concert is er zaterdagavond in Dordrecht te beleven in poppodium Bibelot. Het is de tweede keer dat vijf kerken het concert met Bibelot mogelijk maken.

Het programma begint om half negen, maar de zaal is al eerder open.,

Ilse Beverlander is een bekende artieste die zal optreden.

(aankondiging Bibelot)

Avondvullend entertainment dat je niet snel zult vergeten! Iedereen kent de Top 2000: elke winter barst er een strijd los tussen de beste nummers ooit gemaakt. De Top 2000 is een lijst vol nummers die voor iedereen iets anders betekent. De diversiteit van de lijst laat ook zien hoe verschillend we allemaal zijn. Dat viert Bibelot samen met vijf Dordtse kerken. Gezamenlijk presenteren zij het thema ´Heroes´. De Top 2000 Huisband speelt het repertoire alle muzikale helden uit de Top 2000 en natuurlijk nummers over helden. Het thema ‘Heroes’ komt daarnaast terug in kunstvormen van kunstenaar Bob Venus. Afwisseling in bandleden en stijlen gegarandeerd!

Dit jaar wordt de Top 2000 Huisband aangevuld door Dordtenaren Ilse Bevelander, Johan Jeras en Maarten Teekens.

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met De Open Hof, Baptistengemeente, Wilhelminakerk, De Kerk Van De Nazarener en Eljakim.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.