Robert Vreugdenhil van de Stichting Reanimatie Drechtsteden gekozen tot Dordtenaar van 2017

28 december 2017
Robert Vreugdenhil van de Stichting Reanimatie Drechtsteden gekozen tot Dordtenaar van 2017

DORDRECHT - Robert Vreugdenhil van de Stichting Reanimatie Drechtsteden is woensdagavond gekozen tot Dordtenaar van het Jaar 2017. Van de ruim 3500 mensen die hun stem uitbrachten, koos iets meer dan 18 procent voor Vreugdenhil.

Met de punten van de jury daarbij opgeteld, eindigde hij op de eerste plaats. Ambulance-verpleegkundige Vreugdenhil zet zich al ruim 12 jaar in om meer mensen het reanimeren te leren en de laatste jaren is hij vooral bezig om in de hele stad AED's (Automatische Externe Defibrillator) geplaatst te krijgen. Nadat hij de prijs in ontvangst nam beloofde Vreugdenhil om ieder kwartaal zo'n AED in Dordrecht te gaan schenken. Op de tweede plaats eindigde Vera Andreas, de drijvende kracht achter de Dordtse Pasar Malam en als derde eindigde Mirjam Addiks van Dierenasiel Louterbloemen.

Tekst: RTV Dordrecht.
Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.