Dagblad Ad De Dordtenaar komt met Dordtenaar van het jaar verkiezing

26 november 2018
Dagblad Ad De Dordtenaar komt met Dordtenaar van het jaar verkiezing

DORDRECHT - Dagblad AD De Dordtenaar organiseert voor de vijfde keer een verkiezing. De krant meldt: ,U mag weer kiezen: Wie wordt Dordtenaar van het jaar 2018.

Welke Dordtenaar leverde in 2018 een bijzondere prestatie? Wie heeft zich het meest ingezet voor de stad? Draagt u maar voor! Vier Dordtenaren sleepten de prijs al in de wacht."

Van de vier winnaars is nummer drie, journalist Piet de Meer, in oktober 2017 overleden. In Dordrecht was hij de bekende journalist van de weekkrant de Stem van Dordt. Dagblad Trouw schreef na zijn overlijden in de maandagkrant een levensverhaal.

De foto bij dit artikel is van Piet de Meer zoals hij jarenlang op zijn geheel eigen wijze achter het nieuws en het menselijk verhaal aanging.

AD De Dordtenaar geeft allereerst mensen de gelegenheid om Dordtenaren te nomineren. Als er een top tien is samengesteld, zal er een verkiezing volgen. Als de stemming is afgerond, wordt de uitslag in een bijeenkomst bekend gemaakt die wordt geleid door journalist Kees Thies

Kandidaten nomineren kan door te mailen: dd.redactie@ad.nl o.v.v. DVHJ. Vermeld waarom u vindt dat deze persoon de titel verdient.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.