Binnenkort tien nominaties voor de titel Dordtenaar van het jaar 2018

01 december 2018
Binnenkort tien nominaties voor de titel Dordtenaar van het jaar 2018

DORDRECHT -  Dagblad Ad De Dordtenaar wil binnenkort een top 10 bekend maken van welke Dordtenaren zijn genomineerd voor de verkiezing Dordtenaar van het jaar.

De stad Dordrecht  werd tot nu toe vier keer gekoppeld aan een Dordtenaar van het jaar volgens het model van de krant.

Het Dagblad staat in een lange traditie. Op 1 april 1946 begon Ad De Dordtenaar als Dagblad De Dordtenaar met .W.A. de Bot als eerste directeur. Willem Pluygers begon pas negen dagen later met het AD, dat met De Dordtenaar een samenwerking aanging.  Het eerste kantoor was te vinden aan een zijtak van het Bagijnhof.

De verkiezing Dordtenaar van het jaar

Het bericht daarover van de krant:

Vier keer eerder werd de verkiezing Dordtenaar van het jaar gehouden. Eerdere winnaars waren Robert Vreugdenhil (2017), Piet de Meer (2016), Lydia de Paus (2015) en Marco Boogers (2014).

Dordtenaar van het Jaar 2018
Wie verdient volgens jou de titel Dordtenaar van het Jaar 2018? Stuur jouw suggestie nu op via dd.redactie@ad.nl of bel jouw nominatie door via 078-6324736. Vermeld daarbij wie je nomineert en waarom. Binnenkort maakt de redactie de top 10 bekend en gaan de stembussen open!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.