Eerste Dordtse nieuwsjaarstoespraak van burgemeester Wouter Kolff op 9 januari

22 december 2017
Eerste Dordtse nieuwsjaarstoespraak van burgemeester Wouter Kolff op 9 januari

DORDRECHT - De eerste nieuwjaarstoespraak in Dordrecht van burgemeester Wouter Kolff wordt op dinsdag 9 januari vanaf vier uur uitgesproken in het stadhuis van  Dordrecht. Hij doet dat ook als Dordtenaar, want deze week heeft hij zich met zijn vrouw Marielle ingeschreven als inwoner van de stad. Tussen kerst en nieuwjaar wordt zijn huis verder ingericht, zo heeft hij op twitter zijn volgers laten weten.

Na de toespraak van Kolff ook als voorzitter van de gemeenteraad voert Nelleke de Smoker als nestor het woord.

De Dordtse bevolking is in de avonduren in het Stahuis welkom, zo blijkt uit de uitnodiging van /het college:

(uitnodiging gemeente)

Het gemeentebestuur wenst alle bewoners van Dordrecht fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.


Graag blikken we tijdens de nieuwjaarsreceptie met u terug op de ontwikkelingen die in onze stad gaande zijn. Grote projecten zijn inmiddels afgerond of zullen het komende jaar afgrond worden. De gemeente heeft in 2017 weer veel in gang gezet en de ambitie uitgesproken om de komende jaren te werken aan een betere bereikbaarheid, meer werk en meer woningen in de Drechtsteden.


In het komende jaar zijn er ook weer gemeenteraadsverkiezingen. Voor deze laatste nieuwjaarsreceptie van dit college willen we u graag uitnodigen voor een drankje in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 1 te Dordrecht.

U bent welkom tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

    Wij verzoeken u binnen te komen via de entree aan de Voorstraat 367.
    De toespraak van burgemeester Kolff vindt plaats om 20.45 uur.
    Tijdens de receptie wordt tot 21.00 uur geen alcohol geschonken.

Burgemeester A.W. Kolff
en wethouders

P.H. Sleeking

R.E.C. Reynvaan-Jansen

P.J. Heijkoop

H. van der Linden

J. Mos en

C.M.L. Lambrechts

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.