Nieuwe column van Bert den Boer: 'In de glorixa' nu hier te lezen

12 december 2017
Nieuwe column van Bert den Boer: 'In de glorixa' nu hier te lezen

DORDRECHT - Columnist Bert den Boer van Dordrecht.net heeft weer een nieuwe column gepubliceerd, en wel eentje met een bijzondere naam: 'In de glorixa.'

Hier vast een voorproefje: 'Dordrecht is een stad waar heel veel verschillende activiteiten plaatsvinden. Tegenwoordig kun je als je ergens naar toe wilt zelfs kiezen. Je kunt sowieso altijd naar de bioscoop, maar er zijn ook regelmatig debatten of lezingen. De bibliotheek en DOOR, zomaar twee voorbeelden, organiseren van alles........' Lees hier verder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.