Jan Lokker nieuw lid college van bestuur ROC Da Vinci College

10 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Jan Lokker nieuw lid college van bestuur ROC Da Vinci College

DORDRECHT - Per 1 januari is Jan Lokker gestart als nieuw lid van het college van bestuur van het ROC Da Vinci College. De afgelopen drie jaar was hij al betrokken bij het Da Vinci College in de rol van directeur van de sector Techniek & media. Binnen de sector heeft hij samen met zijn team en partners uit het bedrijfsleven succesvol ingezet op onderwijsvernieuwing. Hij ziet het als een mooie uitdaging om samen met bestuursvoorzitter Peter Vrancken het mbo- onderwijs in de regio verder vorm te geven, met veel aandacht voor kwaliteit.

Het feit dat Jan Lokker de organisatie én het netwerk waarin het da Vinci College opereert goed kent, maakt het voor het college van bestuur in de nieuwe samenstelling mogelijk om door te pakken op het nieuwe strategisch beleid 2019-2022 ‘Grensdoorbrekend onderwijs’. Daarmee wil het Da Vinci College zich in vier jaar tijd ontwikkelen van een school voor initieel beroepsonderwijs naar ook een partner voor leven lang leren.

Jan Lokker: “Ik zet me ook de komende jaren met volle overtuiging in voor de doorontwikkeling van ons hybride onderwijsconcept. Ik ben er trots op hoe we dat samen met onze partners in de regio vormgeven en hoe we onze studenten op deze manier een goede start geven op de arbeidsmarkt.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.