Ontsteking lichtjes kerstboom als officiële opening vernieuwde Merwedestraat

07 december 2017
Ontsteking lichtjes kerstboom als officiële opening vernieuwde Merwedestraat

DORDRECHT - Afgelopen woensdag 6 december om 17.00 uur was het dan officieel: De opening van de vernieuwde Merwedestraat.

De Merwedestraat is nu zo goed als klaar. De noordoostelijke stadsentree is dan weer toekomstbestendig. Op woensdag 6 december om 16.45 uur werd hier bij de oliebollenkraam op het parkeerterrein van Aldi / Jumbo bij stilgestaan.

Wethouders Rinette Reynvaan en Rik van der Linden ontstaken om 17.00 uur symbolisch de lichtjes in de kerstboom die in de middenberm van de Merwedestraat staat. Ook bewoners en ondernemers uit de omgeving waren van harte uitgenodigd.

Bron foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.