Kidspersconferentie met Shorttrackers van Team NL op de Beatrixschool

14 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Kidspersconferentie met Shorttrackers van Team NL op de Beatrixschool

DORDRECHT - Maandagmiddag 14 januari was er op de Beatrixschool in Dubbeldam een kidspersconferentie met twee (EK-)shorttrackrijders van Team NL.

Na een sfeervol kidsbezoek van diverse basisscholen op vrijdagochtend aan het EK Shorttrack, sloten een viertal Dordtse scholen hun EK beleving wel heel speciaal af. Er kwamen twee rijders van Team NL op bezoek, die meegedaan hebben aan het EK! In een uur durende persconferentie kregen de kinderen de kans om de twee het hemd van het lijf te vragen.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.