Basketballers Dutch Windmills verslaan koploper Landstede Zwolle

14 januari 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT -  De basketballers van Dutch Windmills hebben zondag gewonnen van de koploper in de Dutch Basketbal League: Landstede Basketbal. Het werd in Dordrecht: 77-74. Lavonte Dority was met 19 topscorer.

De wedstrijd begon voor de Dordtenaren nog niet geweldig. De ploeg van Geert Hammink keek bij rust namelijk tegen een 36-40 achterstand aan. Maar die kleine achterstand kon in het derde kwart rechtgezet worden: 62-57.

In het vierde kwart sleepte Dutch Windmills er uiteindelijk een 77-74 overwinning uit. Door de overwinning staat de ploeg uit Dordrecht nu op een mooie vijfde plaats.

Bron: RTV Rijnmond.