Passe-Partout voor Cellofestival verkrijgbaar

10 april 2015

DORDRECHT - Van 14 tot en met 17 mei - in het Hemelvaartweekend – organiseert ToBe cultuurcentrum het Cellofestival Dordrecht. Dit festival vindt plaats in het Energiehuis én op betoverende plekken in de stad. Met het passe-partout mis je niets van deze 14e editie van hét Cellofestival!

Dit jaar staan er, naast de dagelijkse lessen door topcellisten, maar liefst 16 concerten op het programma én zijn er diverse lezingen en films in het programma opgenomen! Naast de lunch-, middag- en avondconcerten, is het programma uitgebreid met ontbijt- en nachtconcerten.

Wie van dit alles wil genieten, doet dit met een passe-partout voor € 135,-!

‘Artist in Residence’ Pieter Wispelwey verzorgt het openingsconcert m.m.v. Camerata Rotterdam, en Rembrandt Frerichs trio.  Daarnaast kan het publiek de dag starten met Pieter tijdens een ontbijtconcert én gaan we ook de nacht weer in met Pieter! Er zijn dagelijks namiddag- en avondconcerten voor jong en oud door onder andere Kobra Ensemble & Marien van Staalen, Anne Müller & Maarten Vos, Emma van Schadewijk & Concerto Grosse Ensemble, Dmitry Ferschtman & Mila Baslawskaja, Trio Huisingh–Zemstov–Wispelwey, Larissa Groeneveld & Frank van laar en DeuXcel; Tjakina Oosting en Marieke van der Heyden

Naast de concerten zijn er lezingen en workshops door Andreas Grütter, Jan van der Elst en Lucienne van der Lans.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar www.cellofestivaldordrecht.nl, of stuur een e-mailbericht naar cellofestival@tobe.nl.  

Het 14e Cellofestival Dordrecht wordt georganiseerd door ToBe cultuurcentrum, in samenwerking met een vaste kern vrijwilligers en met ondersteuning van Gemeente Dordrecht, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, het Energiehuis, de Luthiers en Dille & Kamille.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.