Vrijwilligers gezocht voor de KNRM

03 mei 2013
Vrijwilligers gezocht voor de KNRM

DORDRECHT - De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Dordrecht is op zoek naar vrijwilligers. Twee boten van de Reddingmaatschappij hebben hard bemanningsleden nodig.

Een kandidaat moet op het moment van inschrijving tussen de 18 en 45 jaar zijn, en binnen tien minuten na een oproep op de plaats van bestemming zijn. Die oproep kan in wezen altijd, dus moet een bemanningslid 24 uur per dag beschikbaar zijn. De KNRM heeft bij voorkeur mensen die wonen en werken op het Eiland van Dordt.

Eisen
 - Beschikbaar binnen 10 minuten na alarmering
 - Leeftijd minimaal 18 jaar, maximaal 45 jaar (bij inschrijving)
 - Goede gezondheid (medische keuring via KNRM)
 - Toestemming van de werkgever
 - Bereidheid om cursussen te volgen
 - Zeevast en een zwemdiploma

Heeft u belangstelling voor deze vacature? Voor meer informatie kunt u terecht bij Marjon van Ginneken, secretaris reddingstation Dordrecht, via mail secretaris@dordrecht.knrm.nl of per telefoon (06 53 93 33 11). Ook kunt u kijken op de website www.knrm.nl/dordrecht

Als u zich meteen wil aanmelden, kunt u contact opnemen met Robert Herks, schipper reddingstation Dordrecht, via schipper@dordrecht.knrm.nl of telefonisch (06 25 32 18 27).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.