Ontmoetingscentrum DOOR biedt een nieuwe service: fietsreparatie

24 januari 2019
Ontmoetingscentrum DOOR biedt een nieuwe service: fietsreparatie

DORDRECHT - Vanaf vandaag, 24 januari, heeft het culturele ontmoetingscentrum DOOR een eigen fietsenmaker. Bij John kun je je fiets voor een kleine prijs laten repareren op de donderdagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Het ontmoetingscentrum aan de Spuiboulevard 220, het voormalige belastingkantoor, is volop in ontwikkeling. De eerste vier etages zijn in gebruik door ruim tachtig artiesten.

De huiskamer op de begane grond is voor een ieder geopend op woensdag van 11.00 tot 17.00 uur, donderdag van 19.00 tot 23.00 uur en op vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en van 20.00 tot 23.45 uur. Inmiddels is er ook een keuken gebouwd, dus verwacht de komende tijd tevens lunches.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.