Inbrekers in kraag gevat in Stadspolders

25 april 2017
Inbrekers in kraag gevat in Stadspolders

DORDRECHT - De politie heeft in de Dordtse wijk Stadspolders zondagavond 23 april twee inbrekers op heterdaad betrapt. Een buurtbewoner zag de mannen aan het Rudyard Kiplingerf aan het werk en alarmeerde de politie.

Agenten konden twee mannen van 29 en 31 jaar aanhouden. De politie gebruikte daarbij pepperspray.

Ook werd een auto in beslag genomen met daarin inbrekerswerktuig. De derde verdachte is nog voortvluchtig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.