Feestelijke opening van Jumbo aan de Merwedestraat op woensdag 30 januari

28 januari 2019
Feestelijke opening van Jumbo aan de Merwedestraat op woensdag 30 januari

DORDRECHT - Op 13 januari ging de Jumbo aan de Merwedestraat dicht voor een grote verbouwing. Op woensdag 30 januari om 9.00 uur wordt de winkel feestelijk geopend.

“Er wordt groots uitgepakt, dus dat is hartstikke leuk”, vertelt de manager Robert Gouw enthousiast. “De eerste honderdvijftig klanten krijgen een gratis bos bloemen. Vanaf woensdag tot met zondag krijgt elke klant vanaf € 25,- aan boodschappen een gratis appeltaart.”

“Alleen de buitenste muren zijn blijven staan en de rest is er helemaal uitgesloopt. De winkel was wat gedateerd. De nieuwe modules van Jumbo staan er nu in: diepvriesschepvis, zelfscan, een slijterij, een postnl punt en halal assortiment. Het plafond is eruit. Het is een hele ruimtelijke winkel geworden en de versafdeling is naar voren gehaald. Heel de winkel is opnieuw ingericht.”

Opening
“De feestelijke opening gebeurt bij de winkel voor de deur. Om zeven voor negen gaan we aftellen. We drukken met zijn allen op een knop, dan schiet de confetti in de lucht en gaat de winkel open. Dan zijn de klanten van harte welkom.”

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.