Vakantiecadeau van Kunstmin en Stichting Leergeld aan financieel kansarme gezinnen

20 april 2016
Vakantiecadeau van Kunstmin en Stichting Leergeld aan financieel kansarme gezinnen

DRECHTSTEDEN - Een geweldig vakantiecadeau van Kunstmin en Stichting Leergeld aan financieel kansarme gezinnen in de Drechtsteden. Kunstmin biedt in samenwerking met Stichting Leergeld financieel minder bedeelde gezinnen in de Drechtsteden een geweldig cadeau aan. In de meivakantie kunnen deze gezinnen een voorstelling bezoeken in Schouwburg Kunstmin of het Energiehuis.

Kunstmin programmeert voor dit doel drie voorstellingen, voor verschillende leeftijdsgroepen. De allerkleinsten kunnen genieten van Sesamstraat. Kinderen van 6 tot 12 jaar gaan op avontuur met Yakanuko en voor jongeren is de stoere en energieke show jonge dansers zichzelf 155 (éénvijfvijf) noemend, met toffe visuals en breakdance moves.

Mede dankzij de steun van Businessclub Kunstmin kan Kunstmin dit aanbod doen. De Businessclub van Schouwburg Kunstmin bestaat uit bedrijven die Kunstmin financieel steunen. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat financieel kansarme gezinnen kunnen participeren in de samenleving op het gebied van onderwijs, sport, cultuurbeoefening en welzijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.