Winnaars eerste voorronde Grote Prijs van Dordt DJ-producers

04 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Winnaars eerste voorronde Grote Prijs van Dordt DJ-producers

DORDRECHT - Gisteravond vond de eerste voorronde van de DJ/producer-competitie Grote Prijs van Dordt plaats. Vier DJ/producers streden om een plek in de finale. Dit was de eerste editie van deze DJ-competitie.

Deejay Freestyle - juryprijswinnaar
De Rotterdammer Deejay Freestyle wist de jury, bestaande uit Willem Fliers (boeker, oprichter 078 Podcasts), Okkie Vijfinkel (resident DJ Rotown, Lowlands, Dolhuis), David Timmer (DOOR), te overtuigen met zijn eigen eclectische urban EDM-producties. Zijn show staat en hij weet hoe hij het publiek moet bespelen.
We zien hem terug in de finale op zaterdag 23 maart.

Glenn - publieksprijswinnaar
Los van het feit dat Glenn gebonden is aan zijn rolstoel, maakt hij interessante future house met een moderne sound. De jury schreef: “Zijn beperking is geen beperking”. Hij kreeg het publiek het beste mee en won de decibelmeting. Ook Glenn heeft zich hiermee geplaatst voor de finale op zaterdag 23 maart.

Prijzenpakket
De deelnemende artiesten hebben iets om hun best voor te doen: in de finale zijn er interessante prijzen te winnen die de carriére van DJ’s een boost kan geven, zoals bijvoorbeeld optredens in Bibelot, Dolhuis, 078 Podcasts, een eigen feestavond in de Popcentrale, een professionele artist fotoshoot en een promopakket.

Volgende voorronde
De volgende voorronde vindt plaats op zaterdag 2 maart 2019. Dit in de categorie ‘Hard’ komen de stijlen hardstyle, techno, trap en drum’n’bass aan bod. Dan strijden ZY Beats, YMB, Cønjecture, Hardstylez en RK9 tegen elkaar.

Fotografe: Dewi de Vries

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.