The Passion zoekt Dordtse koorleden

05 februari 2019 door Hennie van der Zouw
The Passion zoekt Dordtse koorleden

DORDRECHT - Opnieuw stelt The Passion een koor samen met lokaal talent. Inschrijven voor de auditie kan tot maandag 18 februari via de website van The Passion. Het koor zal te zien én te horen zijn tijdens de live uitzending op Witte Donderdag 18 april vanuit Dordrecht. Vorig jaar, bij de Bijlmer-editie van The Passion, werden voor het eerst audities uitgeschreven voor een speciaal en lokaal koor.

Van geïnteresseerden wordt gevraagd om een filmpje in te sturen met een korte persoonlijke introductie en een stukje zang. Een couplet en een refrein is voldoende. Ook wordt gevraagd om een korte motivatie waarin iets doorklinkt van de ervaring op zanggebied. Na inschrijving ontvangen deelnemers uiterlijk vrijdag 8 maart uitsluitsel of ze geselecteerd zijn voor de audities.

Belangrijke voorwaarden voor inschrijving:
- Deelnemers wonen, werken of verbonden zijn aan kerken in Dordrecht.
- Deelnemers hebben affiniteit/ervaring met meerstemmig zingen en pop/gospel.
- Leeftijd van 18 tot 36 jaar.
- Beschikbaarheid voor twee repetities in Dordrecht, één opname in de studio in Amsterdam en tot slot het live evenement op donderdag 18 april in Dordrecht (dag en avond).
- Beschikbaarheid op zaterdag 2 maart voor de auditie dag (hele dag).
- Inschrijven voor de auditiedag kan tot maandag 18 februari via deze link.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.