Ondertekening convenant over samenwerking tussen Toezicht Biesbosch en Gemeente Dordrecht

06 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Ondertekening convenant over samenwerking tussen Toezicht Biesbosch en Gemeente Dordrecht

DORDRECHT - Woensdag 6 februari half tien: Ondertekening over de samenwerking tussen Toezicht Biesbosch en de gemeente Dordrecht. Nationaal Park de Biesbosch en Staatsbosbeheer hebben allen voor hún terreinen medewerkers met BOA-bevoegdheden (Bijzondere Opsporingsambtenaren) in dienst.

Omdat deze terreinen aan elkaar grenzen en samen het Dordtse buitengebied vormen, gaan de drie organisaties samenwerken op het gebied van toezicht en handhaving. Ze ondertekenden daartoe een convenant. Dit vond plaats in kamer 1 van het Stadskantoor. Namens de gemeente en het Parkschap waren burgemeester Wouter Kolff en wethouder Marco Stam aanwezig.

Bron foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.