Joey Steenbakker van SC Emma beklimt hoogste berg in Oeganda

06 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Joey Steenbakker van SC Emma beklimt hoogste berg in Oeganda

DORDRECHT - Middenvelder en clubman Pur Sang Joey Steenbakker van het 1e elftal van SC Emma heeft het afgelopen weekend de hoogste berg in Oeganda, namelijk de Margherita Peak beklommen welke 5109 meter hoog is en daarmee de 3e hoogste berg in Afrika.

Deze week komt Joey weer terug na deze geweldige prestatie en waarschijnlijk onvergetelijke gebeurtenis in zijn leven en wij hopen hem as zondag weer te zien op het veld van SC Emma.

Na zijn terugkomst in Dordrecht zal Joey gaan trachten met zijn teamgenoten de beklimming naar de 1e plaats in de 4e klasse te gaan behouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.