Thisgirlslife Ilona Snip presenteert nieuwe EP ''In deze wereld''

07 februari 2019
Thisgirlslife Ilona Snip presenteert nieuwe EP ''In deze wereld''

DORDRECHT - De Dordtse Nederlandstalige singer/songwriter Thisgirlslife Ilona Snip presenteert vrijdag 8 februari haar nieuwe EP ''In deze wereld'', in het Dolhuis. Ze brengt haar fraaiste nummers van de afgelopen acht jaar, en wordt daarbij gesteund door de muzikanten Ton van der Kolk, Michael Rothuizen, Marc Burger, Sanne Kleis-Kok, Eefje Mesker, Dennis de Bruijn en zijzelf op gitaar en zang.

Bijzonder deze avond zijn de blazers: Samantha de Vogel (Trombone), Robin Bogert (Trompet) en Maarten Elzinga (Saxofoon). Erik Stam is gastgitarist bij het nummer ''Ik laat je gaan''. Deze avond zijn er vegan hapjes van Daantje food&drinks en de muziek wordt verzorgd door Samballstichting (DJ: Samballsting Roel verbruggen & Swingie van WIngerden).

Het Dolhuis is te vinden aan de Dolhuisstraat 55. De deur is open om 20.00 uur en de aanvang is 21.00 uur tot 23.30 uur. De entree is  5 euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.