Directeur Parkschap Nationaal Park De Biesbosch treedt terug

07 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Directeur Parkschap Nationaal Park De Biesbosch treedt terug

DORDRECHT - Vandaag is bekend geworden dat Gerard de Baaij in goed overleg met zijn werkgever, gemeente Dordrecht, ervoor heeft gekozen om per heden zijn werkzaamheden als directeur Parkschap Nationaal Park De Biesbosch neer te leggen. Hij zal voor de gemeente Dordrecht een ander takenpakket op zich gaan nemen.

De Baaij trad op 1 november 2017 aan als directeur van het Parkschap Nationaal Park De Biesbosch. De vraagstukken waarvoor het Parkschap staat, hebben de afgelopen periode veel van De Baaij gevergd en het is nodig dat op de basis die door hem is aangebracht, met vernieuwde kracht wordt voortgebouwd. Er wordt met spoed gewerkt aan de inzet van een interim-directeur die kan zorgdragen voor continuïteit in de leiding van het Parkschap, totdat er structurele opvolging is van De Baaij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.