Kandidatenlijst ChristenUnie voor verkiezingen Waterschap bekendgemaakt

08 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Kandidatenlijst ChristenUnie voor verkiezingen Waterschap bekendgemaakt

DORDRECHT - De definitieve lijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen van het waterschap Hollandse Delta is bekend. De ChristenUnie krijgt lijstnummer 7.

De kandidaten uit het eiland van Dordrecht zijn: Inge den Hollander (nr. 5), en Quintijn Schenkel (nr. 12.) Op hen kunt u op 20 maart uw stem uitbrengen bij de Waterschapsverkiezingen. Lijsttrekker is Jantien Fröhling uit Hellevoetsluis.

Wat het waterschap doet, hebben we de laatste zomer duidelijk kunnen merken. Bij hoosbuien zorgt het schap er voor dat we droge voeten houden. En is het extreem droog, dan zorgt het ervoor dat er voldoende water is voor mens, dier, land en industrie.

Nu het weer steeds extremer wordt, worden de taken van het waterschap nog belangrijker dan ze al waren. Daarmee worden de kosten ook hoger. De ChristenUnie heeft zich er de afgelopen 4 jaar sterk voor gemaakt dat het waterschap doet wat het moet doen en daarbij zorgvuldig omgaat met het geld van de inwoners en bedrijven.

Daarbij heeft de ChristenUnie oog voor het hele gebied. Via deze vertegenwoordigers van het Eiland van Dordrecht kunt u zowel op 20 maart als ook daarna, rechtstreeks uw stem laten horen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.