Fransen met smak geld aangehouden, op verdenking van witwassing

11 februari 2019
Fransen met smak geld aangehouden, op verdenking van witwassing

DORDRECHT - De Dortse politie controleerde de afgelopen nacht een Frans voertuig met vier inzittenden. Twee inzittenden, een 30-jarige Fransman en een 24-jarige Fransman, hadden een onverklaarbaar groot geldbedrag bij zich. Daarop zijn zij beiden aangehouden op verdenking van witwassen. Het geldbedrag van totaal 4500,- is in beslag genomen. De twee mannen mogen bij de recherche een verklaring over de herkomst afleggen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.