Wethouder Piet Sleeking met ziekte verlof in afwachting van operatie en Rinette Reynvaan vervangt hem vanaf 19 februari

11 februari 2019
Wethouder Piet Sleeking met ziekte verlof in afwachting van operatie  en Rinette Reynvaan vervangt hem vanaf 19 februari

DORDRECHT -  Wethouder Sleeking van Beter voor Dordt gaat de komende weken met ziekteverlof. Rinette Reynvaan neemt zijn taken over.

Op twitter bevestigt Piet Sleeking zo juist dat hij nu in het AS ziekenhuis ligt in afwachting van een operatie in Breda.

Piet Sleeking is vanaf 1994 politiek actief bij de gemeente. Na zestien jaar raadslid werd hij in 2010 de grote winnaar van de verkiezingen met zijn partij Beter voor Dordt (BVD) en de politiek leider van het college van burgemeester en wethouders.

Zijn tijdelijke vervangster  Reynvaan was eerder acht jaar wethouder in Dordrecht. Van mei 2018 tot 1 januari 2019 was ze waarnemend burgemeester van de herindelingsgemeente Giessenlanden. De opzet is dat de tijdelijke benoeming van Reynvaan op 19 februari op voorstel van BVD door de gemeen teraad wordt besloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.