Hoe gelukkig zijn de Dordtenaren?

11 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Hoe gelukkig zijn de Dordtenaren?

DORDRECHT - Oproep aan bewoners van huisnummer 13 om mee te doen aan een geluksonderzoek

In samenwerking met het Da Vinci College en HBO Drechtsteden is Kunstmin op zoek naar het antwoord op de vraag hoe gelukkig Dordtenaren zijn.  Kunstmin komt graag in contact met bewoners van huisnummer 13 in Dordrecht die willen meedoen aan dit geluksonderzoek.

Da Vinci studenten nemen momenteel interviews af bij Dordtenaren die op huisnummer 13 wonen. Woensdag 20 maart, op de Internationale Dag van Geluk, worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd tijdens de feestelijke Avond van Geluk in Schouwburg Kunstmin.

Het project Geluk op 13 is een artistiek-sociaal onderzoek waarin wordt onderzocht wat Dordtenaren die op huisnummer 13 wonen gelukkig maakt. Studenten gaan langs bij bewoners, stellen hen vragen over hun ervaringen met geluk en zetten de bewoners op de foto.

OPROEP KANDIDATEN
Woont u op huisnummer 13 in Dordrecht en wilt u delen hoe u geluk ervaart in uw straat, uw buurt en de stad? Kunstmin brengt u graag in contact met de interview studenten. Aanmelding kan door een e-mail sturen met naam, adres en telefoonnummer naar synode400@kunstmin.nl

De Avond van geluk vindt plaats op woensdag 20 maart in Schouwburg Kunstmin. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.kunstmin.nl

Geluk op 13 maakt deel uit van de festiviteiten die georganiseerd worden in het kader van de Dordtse Ode aan de Synode.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.