Peter Heijkoop opent expositie van groep 8 van Basisschool 'De Twee Wieken'

12 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Peter Heijkoop opent expositie van groep 8 van Basisschool 'De Twee Wieken'

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Afgelopen Maandag 11 februari om 12.00 uur was de opening van een expositie van basisschool 'De Twee Wieken' uit Zwijndrecht. Op deze maandag opende wethouder Peter Heijkoop deze expositie van groep 8 van basisschool 'De Twee Wieken' in de hal van het Stadhuis van Dordrecht.

De leerlingen hadden beelden gemaakt van de Dordtse helden die in 1813 hebben voorkomen dat Dordrecht opnieuw in handen zou vallen van Franse troepen.

Dit project is bedacht door historicus Henk Mesman. Wethouder Heijkoop en de heer Mesman reikten samen een prijs uit voor het mooiste werk.

Bron foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.