Dordrechts Museum en Rabobank gaan samenwerken aan activiteiten voor families

13 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Dordrechts Museum en Rabobank gaan samenwerken aan activiteiten voor families

DORDRECHT - Het Dordrechts Museum en Rabobank Drechtsteden hebben dinsdagmiddag 12 februari een tweejarig sponsorcontract getekend. De bank gaat met de bijdrage het museum ondersteunen bij activiteiten voor kinderen en gezinnen.

De Rabobank vindt het, net als het museum, belangrijk dat kinderen en jongeren in aanraking komen met kunst en cultuur. 'Wij zijn natuurlijk enorm blij met deze bijdrage. We hebben al plannen om meer voor gezinnen met kinderen te organiseren en nu kunnen we dat ook echt realiseren', aldus Patricia de Weichs de Wenne, zakelijk directeur Dordrechts Museum.

Vorig jaar maakte Rabobank Drechtsteden al het Museumspel mede mogelijk, waarmee ouders en kinderen op een speelse manier de mooiste schilderijen in het Dordrechts Museum ontdekken. Gezinnen kunnen dit spel gratis krijgen bij een bezoek aan het museum. 'Het is mooi dat we met onze bijdrage iets voor gezinnen in de regio kunnen betekenen. Ouders en kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met kunst is iets dat wij graag ondersteunen', aldus René Kerstens, directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden.

Op de Foto: Dordrechts Museum en Rabobank Drechtsteden tekenen sponsorcontract. (Foto © Thymen Stolk). Links op de foto: René Kerstens, directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden. Rechts op de foto Patricia de Weichs de Wenne, zakelijk directeur Dordrechts Museum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.