Dordtse wint 1 miljoen euro in BankGiro Loterij

15 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Dordtse wint 1 miljoen euro in BankGiro Loterij

DORDRECHT - Een grote verrassing voor een inwoner uit Dordrecht. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. De winnares, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.