Rode lantaarndrager DeetosSnel gaat zaterdag op bezoek bij landskampioen TOP

15 februari 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - In de dertiende speelronde lijkt het voor de onderste ploegen bijna onmogelijk om de broodnodige punten te pakken. Rode lantaarndrager DeetosSnel gaat op bezoek bij landskampioen TOP en KCC reist af naar Friesland om het op te nemen tegen LDODK. Voor directe handhaving moet DeetosSnel wonderen gaan verrichten in de komende weken, KCC staat er iets beter voor na de winst op de Dordtenaren.

Ook de strijd in de middenmoot is erg interessant, DOS'46 staat op dit moment één punt achter op Blauw-Wit, en winst in Amsterdam zou betekenen dat de ploeg van Pascal Zegwaard over de hoofdstedelingen heen wipt. Zaak voor Barry Schep dus om zijn ploeg aan de praat te krijgen, om de negatieve reeks van de afgelopen weken te kunnen doorbreken.

Op zondag staat het duel tussen Fortuna en KZ op het programma. Ook hier is het verschil tussen beide ploegen slechts één punt, dus de winnaar legt beslag op de felbegeerde vierde plaats die - aan het einde van de competitie - recht geeft op de play-offs.

Het volledige programma van speelronde dertien:

Za. 16/02 19.30 uur TOP/SolarCompleet - DeetosSnel
Za. 16/02 19.30 uur PKC/SWGroep - DVO/Accountor
Za. 16/02 19.30 uur Blauw-Wit - DOS'46
Za. 16/02 20.00 uur LDODK/Rinsma Modeplein - KCC/SO natural
Zo. 17/02 15.30 uur Fortuna/Delta Logistiek - KZ/Thermo4U

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.