Jubal houdt eerste oud-Juballers- en vrijwilligers avond

18 februari 2019
Jubal houdt eerste oud-Juballers- en vrijwilligers avond

DORDRECHT - Vrijdagavond 22 februari zijn alle (oud-)Juballers en vrijwillgers van harte welkom in het Jubal Muziek Centrum. De oud-leden commissie organiseert dan de eerste oud-leden avond om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te kletsen en herinneringen op te halen.

Voor zo’n avond is veel belangstelling. Op een eerste oproep begin januari heeft de organisatie al veel reacties ontvangen. Voor hen die er niet bij kunnen zijn is er een troost: er zullen vaker van dit soort avonden georganiseerd gaan worden.

De avond is bedoeld voor iedereen die bij Jubal heeft gespeeld of een vrijwilligerstaak heeft gehad; of je nou vorig jaar bent gestopt, of in de jaren zestig. De huidige leden zijn ook welkom. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen vanaf 20:30 uur.

Namens de staf en het bestuur zal er een kort praatje worden gehouden over de plannen van 2019 en uiteraard zal er ook nog even worden teruggeblikt op het succesvolle jaar 2018.

Het Jubal Muziek Centrum is gevestigd aan de Jan Ligthartlaan 1. Jubal Dordrecht is een van de grootste muziekverenigingen van Nederland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.