Nieuw seizoen voor Dordrecht Tours

22 februari 2018
Nieuw seizoen voor Dordrecht Tours

DORDRECHT - De elektrische tour trein van Jan Prins en Anne-Marie Ponsen, die vorig jaar 4 maanden door de prachtige historische binnenstad van Dordrecht reed, was een succes.

Niet alleen veel  toeristen hebben de stad op deze leuke manier kunnen bezichtigen, maar ook veel Dordtenaren zelf, soms in gezelschap van familie van buiten de stad,  zijn op de trein geweest.  Voor verschillende Zorgcentra, Cruiseschepen, gasten van de Zonnebloem, kinderen van de BSO, bruiloftsgasten en bedrijven was het een ware beleving Dordrecht op deze wijze te zien.

Op 31 maart 2018 start het nieuwe seizoen en nu rijdt de elektrische tour trein 7 maanden tot eind oktober. De laatste maand echter alleen op afspraak voor groepen. Jan en Anne-Marie  zijn verheugd al veel afspraken in de agenda te kunnen zetten. Zo hebben 10 cruiseschepen al ritten geboekt, de genen die  bijzonder vervoer willen hebben voor hun trouwerij en mensen die familiereünies of pensioen willen vieren  op speciale wijze en ook al  weer verschillende zorginstellingen. Deze laatste maken de rit met onderbreking van koffie met gebak of een ijsje. Het geeft de city tour nog een extra feestelijk tintje.

Ook in Stadspolders  zal de trein te zien zijn , omdat hij 2 maanden lang op de woensdagmiddagen in mei en juni kinderfeestjes voor Restaurant Verhage in de Bieshof  zal verzorgen.

De trein  rijdt van donderdag t/m zondag hop on hop of door het mooie centrum. De kaartjes voor de trein kunnen op de elektrische tour trein zelf worden gekocht, maar ook bij  Intree VVV en bij de Waterbus. Kijk  voor informatie en actueel nieuws op de website van www.Dordrechttours.nl. Jan en Anne-Marie verheugen zich op het nieuwe seizoen en hopen dan ook veel bezoekers te mogen begroeten op hun trein.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.