Opening expositie Henk Helmantel

26 november 2018
Opening expositie Henk Helmantel

DORDRECHT - Zaterdag 24 november 14.00 uur was de opening van de expositie Henk Helmantel.

In het kader van het programma Ode aan de Synode is er een expositie van werken van de Groningse beeldend kunstenaar Henk Helmantel in de Grote Kerk.

Helmantel heeft enkele nieuwe schilderijen gemaakt naar aanleiding van de herdenking van de synode. De expositie werd geopend door de Commissaris van de Koning in Groningen, de in Dordrecht geboren René Paas.

Namens het Dordtse college waren de wethouders Marco Stam en Rik van der Linden aanwezig.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.