Michiel Muller hield zich aan zijn afspraak

22 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Michiel Muller hield zich aan zijn afspraak

DORDRECHT - Stichting Ondernemersklankbord team Dordrecht begeleidt studenten met het schrijven van ondernemingsplannen bij het Da Vinci college. Één van deze studenten werkt als bezorger bij Picnic supermarkt. Op een kerstborrel laat had hij Michiel Muller uitgenodigd om een presentatie aan Da Vinci te geven over zijn ondernemerschap. Michiel Muller hield zich aan deze afspraak en was vandaag aanwezig bij Da Vinci.

Michiel Muller bouwde op jonge leeftijd mede de benzineketen Tango op. Daarna richtte hij Route Mobielop. In 2015 was hij co- founder van on line supermarkt Picnic.
De lage prijzen die hij aan consumenten kan berekenen vindt zijn grondslag door de vaste kosten in de keten te minimaliseren. Hij gaf tijdens zijn presentatie hieraan veel aandacht. Dus erg leerzaam voor de aanstaande ondernemers.

Ruim 200 studenten waren aanwezig. Na afloop kreeg Michiel de Dordrecht sweeter. Op de foto tweede van rechts. Deze is afkomstig van de pilot store aan de Vriesestraat Dordrecht die ook door studenten van DA Vinci bemand worden.

De Dordtse Ondernemersklankbord adviseurs begeleiden deze studenten intensief in deze pilot store.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.