FNV opent nieuw vakbondshuis aan de Spuiboulevard

13 maart 2017
FNV opent nieuw vakbondshuis aan de Spuiboulevard

DORDRECHT - Op 11 maart werd het nieuwe vakbondshuis van de FNV aan de Spuiboulevard 420-422 geopend. Dit gebeurde door de FNV voorzitter, Han Busker. Deze dag vonden er diverse activiteiten plaats als een debat en een Quiz. Er was volop gelegenheid voor ontmoeting en er was een hapje en een drankje.

Na de officiële opening, waar met een megaschaar een lint werd doorgeknipt, vond er een debat plaats met wethouder Peter Heijkoop, de voorzitter van de Werkgevers Drechtsteden Teun Muller en Han Busker. Het debat ging over werk in de regio en vast/flex werk, werken met een uitkering en voldoende werk en aanbod van personeel.

In het vernieuwde vakbondshuis vind je spreekuren over werk en inkomen, belastingservice en nog veel meer. Ook voor cursussen, lokale beleidsbeïnvloeding en themabijeenkomsten over actuele onderwerpen kun je in het Vakbondshuis terecht. Kijk voor de openingstijden op fnv.nl/in-jouw-regio/Zuid-Holland
of neem contact op via 088 - 368 0 368.

Foto's: Wim van de Pol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.