De nieuwe Action in Winkelcentrum Maasplaza is inmiddels geopend

25 februari 2019
De nieuwe Action in Winkelcentrum Maasplaza is inmiddels geopend

DORDRECHT - Het is er nog niet druk, op een maandagmiddag bij de Action, in Winkelcentrum Maasplaza. Dat komt misschien, omdat aan de opening niet veel ruchtbaarheid is gegeven. Ook op het overzicht van action.com staat de winkel nog niet vermeld. Het personeel is vriendelijk en weet te vertellen dat de winkel op 16 februari geopend is. De winkel is gevestigd, waar eerst de Aldi heeft gezeten. Het is ruim opgezet en ze biedt producten aan die we van de Action gewend zijn, als etenswaren, huishoudelijke artikelen en tuingereedschap, voor een lage prijs.

Het is de derde Action in Dordrecht. Ook in Winkelcentrum Sterrenburg en op de Grote Markt in de binnenstad is er een filiaal te vinden. De Action is populair en groeit snel door heel het land. Zo snel, dat ze vorig jaar tientallen winkelopeningen heeft moeten uitstellen, als gevolg van logistieke problemen, aldus retailtrends.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.